Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​     Følg os - klik her

Referencer​

Her på siden har vi samlet referencer fra folk der allerede er medlem af en MN-gruppe.​

Reference for Lolland-Falster og Sydsjællands eksklusive netværk for virksomhedsledere.

Management Netværksgruppe II blev startet i år 2000. En stor del af dem, der var med dengang, er stadig aktive. Nogle få er af diverse årsager gået ud, og nye er kommet til.

Hvad har det så betydet?

Med udgangspunkt i et stærkt engagement for den enkelte i egen gruppe, men også i samvær med deltagere fra de tre andre grupper er der opstået et temmelig stort og stærkt netværk af ledere i vort område. Vi kender hinanden, vi bruger hinanden og vi handler gerne hos hinanden. Jeg tror også, at Erhvervsklubben Lolland-Falster Naturligvis var et direkte spin off af denne netværksdannelse. På denne måde kan det godt hænde, at dannelsen af managementgrupperne vil vise sig at være en af grundene til en bedre fremtid for vor region. Det skal du Vita have ros og tak for.


Formodentlig har de større landbrug traditionelt også haft netværk, men jeg tror, at det som er opbygget mellem ledere fra vidt forskellige brancher er nyt og ikke set før hos os.

Med venlig hilsen

​Ebbe Frahm

2010 Vine Ad Libitum A/S - tlf. 5476 3430
www.vine-adlibitum.dk

Jeg har været medlem af MN-Gruppe II igennem en længere årrække.

Jeg er glad for medlemsskabet af netværket, der givet adgang til andre erhvervsledere på Lolland-Falster og Sydsjælland. Jeg oplever et stort fagligt og socialt udbytte. Der er i forhold til de andre deltagere en konstruktiv dialog og fortrolighed, der er værdifuld i forhold til faglig sparring og personlig udvikling. Som medlem har du mulighed for selv at sætte dagsordenen for det møde, som du er ansvarlig for og her få drøftet emner, som ligger dig på sinde. Møderne holdes hos såvel medlemmer som andre steder, hvilket tillige bidrager med indsigt og viden om andre regionale virksomheder.

Med venlig hilsen

Lars Stuckert

ADVODAN Lolland Falster, C.E. Christiansens Vej 2|4930 Maribo

Tlf.46 14 59 00 | Dir:46 14 59 13| Mobil 30 78 87 44

Fax:54784432

Email: lstu@advodan.dk| http://www.advodan.dk/

ADVODAN - et netværk til forskel

Information, viden og juridiske nyheder - få dethele i vores elektroniske nyhedsbrev. Tilmeld dig på www.advodan.dk

Jeg sætter stor pris på deltagelsen i Management gruppe III

Det giver mig et fagligt spændende afbræk i en hektisk hverdag, hvor jeg får mulighed for at sparre med andre ledere, som jeg har en god fortrolig med. Her får jeg bl.a. mulighed for at drøfte mine egne udfordringer som leder, samt at høre om andres daglige og strategiske udfordringer. Jeg synes dette giver mig mulighed for løbende at udvikle mine lederevner, med en tværfaglighed som ikke umiddelbart findes indenfor egen virksomhed.

Med venlig hilsen

​Jørgen Folm Berg

Nordic Sugar Innovation & Technology

Phone: +45 24698845

Fax: +45 54914920​

Jeg har været med i ”Netværksgruppe I” i mere end 10 år.

​Jeg synes det lød spændende da Vita ringede og opfordrede mig til at deltage i et netværk med andre erhvervsledere fra Lolland-Falster.

Jeg har aldrig fortrudt at jeg sagde ja tak. Vi holder nogle gode uformelle og inspirerende møder, hvor man i fortrolighed kan drøfte alt, og få den sparring man selv synes man har brug for, fra en meget kompetent forsamling, med vidt forskellig baggrund. En gang om året samles alle grupperne til en heldags erhvervsekskursion.

I år besøgte vi så spændende steder som både Mærsk og Microsoft og vi blev vel modtaget begge steder. Jeg vil gerne anbefale andre at slutte sig til netværket, hvis man skulle få en opfordring.

Med venlig hilsen/Best regards

Flemming Werner Jensen

Adm. Direktør

Sax-Trans & Viggo Jensens Fragtmandsforretning
Teglvej 1 – 5, DK-4990 Sakskøbing
Phone: +45 54 70 62 62 Fax: +45 54 70 42 42
Mobile: +45 40 53 54 55

www.saxtrans.dk
den 18.09.08

I 2010 blev jeg på Vitas opfordring medlem af ledernetværket ;-)

Det har helt i gennem været spændende at være en del af rejsen. Jeg var ny afdelingsdirektør i et for mig ukendt markedsområde. Det har betydet meget for mig, at jeg har lært mange nye og spændende mennesker

at kende, fået mange nye relationer, specielt også uden for bankverdenen.

Det er meget inspirerende at være en del af et ledernetværk II, hvor vi mødes 4-6 gange om året, fra mange forskellige brancher, hvor vi dels drøfter udviklingen på Lolland/Falster mens også udviklingen i samfundet omkring os.

Fælles for os alle er, at vi brander for at gøre en forskel, og kære om vores lokalområde.

Vi taler om ledelsesmæssige udfordringer samt udfordringer som vi har fælles f. eks. hvordan tiltrækker vi arbejdskraft som også vil bosætte sig i vores område.

Vi har haft flere indlægsholdere på besøg til vores møder, senest Claus Baunkjær, direktør for Femern Bælt A/S, som gav os en status på projektet

og indblik hvilke opgaver der er tilgængelige for det lokale erhvervsliv.

Jeg vil på det varmeste anbefale andre, at tage imod op/udfordringen, hvis man får muligheden.

Venlig hilsen

Susan Søgren

Afdelingsdirektør

Nakskov Privat

​​

T +45 89 89 16 16 | M +45 21 36 55 39 | F +45 89 89 16 01

Nygade 4 | 4900 Nakskov

Jyske Bank A/S | CVR-nr. 17 61 66 17

Omkring os

Erhvervsservice International

Adresse:​

Solsikkevej 7

4930 Maribo​

CVR​:

26390265

Kontakt os

Telefon:

Mobil​:

E-mail​:

Find os

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke