Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Referencer​

Her på siden har vi samlet referencer fra folk der allerede er medlem af en MN-gruppe.​

Reference for Lolland-Falsters eksklusive netværk for virksomhedsledere.

Management Netværksgruppe II blev startet i år 2000. En stor del af dem, der var med dengang, er stadig aktive. Nogle få er af diverse årsager gået ud, og nye er kommet til.

Hvad har det så betydet?

Med udgangspunkt i et stærkt engagement for den enkelte i egen gruppe, men også i samvær med deltagere fra de tre andre grupper er der opstået et temmelig stort og stærkt netværk af ledere i vort område. Vi kender hinanden, vi bruger hinanden og vi handler gerne hos hinanden. Jeg tror også, at Erhvervsklubben Lolland-Falster Naturligvis var et direkte spin off af denne netværksdannelse. På denne måde kan det godt hænde, at dannelsen af managementgrupperne vil vise sig at være en af grundene til en bedre fremtid for vor region. Det skal du Vita have ros og tak for.


Formodentlig har de større landbrug traditionelt også haft netværk, men jeg tror, at det som er opbygget mellem ledere fra vidt forskellige brancher er nyt og ikke set før hos os.

Med venlig hilsen

​Ebbe Frahm

Maribo Medico A/S - tlf. 5475 7549

www.maribomedico.dk

2010 Vine Ad Libitum A/S - tlf. 5476 3430
www.vine-adlibitum.dk

Formand for bestyrelsen i Business Lolland Falster  

Jeg har været medlem af MN-gruppe I siden dens start i 1998.

Kontakten til andre erhvervsledere i regionen på tværs af fagskel har været lærerig og givet nyttigt indblik i andre erhvervs problemstillinger og lederes måde at håndtere disse. Over årene er dertil kommet en fortrolighed som medfører en værdifuld og direkte kontakt. Endelig skal nævnes, at den sociale side er ganske rar.

Med venlig hilsen

Flemming Boye

ADVODAN Lolland Falster, C.E. Christiansens Vej 2|4930 Maribo

Tlf.46 14 59 00 | Dir:46 14 59 11| Mobil 30 78 87 40

Fax:54784432

Email: flbo@advodan.dk| http://www.advodan.dk/

ADVODAN - et netværk til forskel

Information, viden og juridiske nyheder - få dethele i vores elektroniske nyhedsbrev. Tilmeld dig på www.advodan.dk

Jeg sætter stor pris på deltagelsen i Management gruppe III

Det giver mig et fagligt spændende afbræk i en hektisk hverdag, hvor jeg får mulighed for at sparre med andre ledere, som jeg har en god fortrolig med. Her får jeg bl.a. mulighed for at drøfte mine egne udfordringer som leder, samt at høre om andres daglige og strategiske udfordringer. Jeg synes dette giver mig mulighed for løbende at udvikle mine lederevner, med en tværfaglighed som ikke umiddelbart findes indenfor egen virksomhed.

Med venlig hilsen

​Jørgen Folm Berg

Nordic Sugar Innovation & Technology

Phone: +45 24698845

Fax: +45 54914920​

​Jeg har haft et meget stort udbytte ud af at være medlem af Management netværksgruppe I.

Som forholdsvis ung og med sikkerhed uerfaren udnævnt direktør i en alder af 36 år har det været en stor hjælp at kunne drage nytte af erfaringer fra andre mere erfarne personer.

På møderne har jeg brugt muligheden for at få faglige sparring til konkrete problemer, men også haft stort udbytte af at høre om andres problemer og hvordan de valgte at takle problemerne. Derudover har vi haft nogle spændende ekskursioner til eksempelvis Danfoss Universe, hvor direktøren holdt foredrag, og senest virksomhedsbesøg på Microsoft DK og Mærsk’s hovedkvarter.

At stemningen i gruppen er humoristisk og dejlig drillende gør ikke oplevelsen værre – tværtimod. Jeg kan varmt anbefale Vitas management netværksgruppe 1.

Med venlig hilsen

Thomas Henckel

statsautoriseret revisor


C.E. Christiansens Vej 56
4930 Maribo
http://www.aage-maagensen.dk/
Tlf.: 54 78 16 88
Fax: 54 78 46 88
Direkte tlf.: 54 79 11 31
Mobil: 40 14 11 33
E-mail: th@aa-m.dk

​I starten af 2007 opfordrede Vita mig til at blive medlem af Management Netværksgruppe I.

På det tidspunkt var jeg på to måder ny i netværket – nyudnævnt direktør og så en kvindelig én af slagsen!


På det tidspunkt det eneste kvindelige medlem – dog ikke det første – og nu heller ikke længere det eneste. MN-I blev startet i 1998 og omfatter fortsat en del af de oprindelige medlemmer. Mixet af nye og erfarne medlemmer giver efter min opfattelse en utrolig styrke. Man mødes og finder en fortrolighed og får på gruppens møder lejlighed til at meningsudveksle omkring aktuelle problemstillinger i egen eller andre medlemmers virksomhed.

Kompetent sparring er mit største udbytte af møderne, ligesom det giver en sjælden mulighed for at få indblik i andre typer virksomheder i landsdelen. Modspil, medspil, indblik, overblik, sjov og alvor. Jeg er et tilfreds medlem af gruppe I.

Med venlig hilsen


Johs. Mertz A/S

Holger Brodthagensvej 6

4800 Nykøbing F.


Lise Bennike, økonomidirektør

Telefon: 5485 3299, Mobil: 6155 3199, web: www.mertz.dk
den 18.09.08

​Jeg har været med i ”Netværksgruppe I” i mere end 10 år.

​Jeg synes det lød spændende da Vita ringede og opfordrede mig til at deltage i et netværk med andre erhvervsledere fra Lolland-Falster.

Jeg har aldrig fortrudt at jeg sagde ja tak. Vi holder nogle gode uformelle og inspirerende møder, hvor man i fortrolighed kan drøfte alt, og få den sparring man selv synes man har brug for, fra en meget kompetent forsamling, med vidt forskellig baggrund. En gang om året samles alle grupperne til en heldags erhvervsekskursion.

I år besøgte vi så spændende steder som både Mærsk og Microsoft og vi blev vel modtaget begge steder. Jeg vil gerne anbefale andre at slutte sig til netværket, hvis man skulle få en opfordring.

Med venlig hilsen/Best regards

Flemming Werner Jensen

Adm. Direktør

Sax-Trans & Viggo Jensens Fragtmandsforretning
Teglvej 1 – 5, DK-4990 Sakskøbing
Phone: +45 54 70 62 62 Fax: +45 54 70 42 42
Mobile: +45 40 53 54 55

www.saxtrans.dk
den 18.09.08

Omkring os

Erhvervsservice International

Adresse:​

Solsikkevej 7

4930 Maribo​

CVR​:

26390265

Kontakt os

Telefon:

Mobil​:

E-mail​:

Find os

ErhvervsService International
Solsikkevej 7
4930 Maribo
Tlf.: 54 95 00 28
CVR: 26390265
esi@mail.dk