Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Coaching

​Birgitte Nymann - Individuel coaching​

​​Kunne du tænke dig at 

 • Øge din personlige gennemslagskraft
 • Blive mere bevidst om dig selv og din rolle i virksomheden.
 • Få effektive værktøjer til at forstå og arbejde med dem, der refererer til dig
 • Blive mere effektiv i din kommunikation
 • Sikre dig , at du får al den feedback fra organisationen, som du har brug
 • Udarbejde klare og udfordrende målsætninger for virksomheden og dig selv
 • Sikre at planerne føres ud i livet
 • Blive mere sikker på de valg, du skal træffe• Op nå en bedre work life balance

Opnå personlig udvikling gennem et individuelt coachingforløb, hvor du vil opleve en ekstern uvildigsparringspartner, som udfordrer dig på hverdagens rutiner og mønstre. 

Coaching er et særdeles effektivt værktøj til at tænke og handle anderledes, hvor jeg guider dig til at blive mere afklaret omkring dine mål og dermed se tingene i nyeperspektiver.

Med andre ord coacher, støtter og motiverer jeg dig til effektivt at gennemføre de ændringer, og nå de mål, som du har besluttet dig for, ikke mindst i din professionelle karriere. Gennem coaching kan jeg hjælpe dig til at bryde eventuelle negative tanke-og handlemønstre og erstatte dem med nye motiverende alternativer.

​Jeg er certificeret businesscoach fra Manning Inspire og anvender coaching dagligt i mit arbejde som HR-konsulent og sparringspartner. Læsmerepåwww.ns-hr.dk.

Pris:

3 coachingsessions á 1 times varighed: Kr.3.000 ex moms ialt. 

Særpris for medlemmer af ledernetværksgrupperne hos ErhvervsserviceInternational. Evt. kørsel afregnes i henhold til statens kørselstakst.

Jeg tilbyder ikke enkeltcoaching-sessioner, da jeg af erfaring ved , at én coachingsession ikke er tilstrækkeligt.

Sine Weiss,coaching klient udtaler:

”Birgittes professionelle og afklarende coaching har givet mig interessante indsigter, og klaremålsætninger, i forhold til min videreudvikling i både mit professionelle og private liv.

Hele forløbet har været båret af en stor respekt, en vedkommende og udfordrende dialog samt Birgittes behagelige væsen og dybe menneskelige forståelse.”​

​Birgitte Nymann - Teamcoaching​

 • Har din virksomhed brug for forandringer, men har du svært ved at komme i gang? Eller er du bekymret for at sætte forandringerne i gang?
 • Oplever du, at en afdeling kan mere end det, du ser?
 • Savner du, at dine medarbejdere tager ansvar for samarbejde?
 • Er der emner, som ikke kan diskuteres og derfor konsekvent undertrykkes?
 • Oplever du en manglende udnyttelse af hinandens styrker?
 • Er der mangel på klare fælles mål og værdier?

Ved at coache medarbejderne som en gruppe i stedet for individuelt sikrer vi forankring af virksomhedens udvikling og værdier.

Nymann Stærke HR ser virksomheden og den enkelte medarbejder som en helhed. Med coaching sikrer vi, at I bliver bevidste om, hvad der forhindrer virksomheden eller den enkelte afdeling i at opnå det optimale samarbejde med fokus på det overordnede mål.

Hvordan foregår det?

​Vi starter med en indledende dialog med ledelsen, hvor Nymann Stærke HR i samarbejde med ledelsen afdækker virksomhedens eller den enkelte afdelings mål. Gennem dialog og refleksion medarbejderne imellem sikrer vi efterfølgende, at der skabes et fælles billede af, hvordan netop denne afdeling og dette team fungerer i forhold til løsning af opgaver.

Ved brug af øvelser og undervisning assisterer vi afdelingen til at udnytte afdelingens fulde potentiale og dermed nå sine mål.

​Som virksomhed vil du opleve, at afdelingen:

– arbejder mere målrettet og effektivt

– øger produktiviteten

– motivationen øges, og

– hele afdelingens potentiale udnyttes fuldt ud.

Det er vores erfaring, at ved at åbne op for et teams fulde potentiale og samtidig få den enkelte til at tage mere ansvar, vil virksomhedens specifikke mål nås bedre og hurtigere. Samarbejdet i afdelingen og virksomheden vil blive styrket væsentligt – ikke mindst hvis en problematik, som ikke tidligere er blevet italesat, ser dagens lys og bliver behandlet.

Pris:

​Aftales individuelt, men der tilbydes en særpris for medlemmer af ledernetværksgrupperne hos Erhvervsservice International.​​

​Kontakt:

​NymannStærke HR 

Birgitte Nymann,

Jurist, Business coach og HR-konsulent 

Tlf.: 40861883

Mail: birgitte@ns-hr.dk 

Business coaching; strategi og værdier, værdier og ledelse​

Helle Bertram

Helle Bertram er cand.mag i virksomhedskommunikation (SDU) og

certificeret business coach i 2007 (ICF).

Hun coacher praksisnært, målrettet og respektfuldt. Hun har gennem en lang årrække holdt træningsforløb og coachet ledere og deres teams.

Desuden medvirker hun som procesleder ved strategi- og værdiprocesser. Altid med udgangspunkt i det unikke, det stærke og det, der virker.

"Der er som regel både humor og alvor i mit arbejde, Coaching er positivt og handler om alt det, der virker og alt det, der kan gøres bedre. Vi ser hellere på ressourcer end på fejl og hellere på potentiale end på mangler. Derfor har jeg samarbejde med ledere, der vender tilbage igen og igen. For dem er coaching og udvikling en del af dagligdagen - en vedvarende opmærksomhed på sig selv og på hele virksomheden".

Helle Bertram er ansat i Guldborgsund Kommune og løser udvalgte opgaver ved siden af. Hun er desuden forfatter til « Troværdighed kommer indefra – sådan skaber du troværdighed i professionel Kommunikation » fra Handelshøjskolens Forlag.​

Kontakt:

21193717
helle@bertramkom.dk
www.bertramkom.dk


Kontor:
Grønnegade 25
4850 Stubbekøbing

Omkring os

Erhvervsservice International

Adresse:​

Solsikkevej 7

4930 Maribo​

CVR​:

26390265

Kontakt os

Telefon:

Mobil​:

E-mail​:

Find os

ErhvervsService International
Solsikkevej 7
4930 Maribo
Tlf.: 54 95 00 28
CVR: 26390265
esi@mail.dk